Javni poziv za dodjelu vaučera za male inovacijske projekte

Bez autora
Apr 02 2014

U okviru projekta See Innova, Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar, objavilo je javni poziv za dodjelu vaučera za male inovacijske projekte. Pozivaju se istraživači, potencijalni poduzetnici i slobodni konsultanti (freelancers) da se prijave sa svojim projektnim prijedlozima koji se odnose na realizaciju i komercijalizaciju proizvoda ili usluga, ili izradu prototipa, vezanih za ambijentalne tehnologije u korist starijih osoba. Najbolji projekat će dobiti vaučer u vrijednosti od 7.500 eura, u vidu konzultantske usluge potrebne za realizaciju projekta. Inače, vaučer See Innova finansira inovativne projekte mladih istraživača, budućih poduzetnika, mladih profesionalaca koji su usmjereni na realizaciju, izradu prototipa i komercijalizaciju proizvoda ili usluga koji se odnose na tehnologije u korist starijih osoba.

Javni poziv za dodjelu vaučera za male inovacijske projekteU okviru projekta See Innova, Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar, objavilo je javni poziv za dodjelu vaučera za male inovacijske projekte.

Pozivaju se istraživači, potencijalni poduzetnici i slobodni konsultanti (freelancers) da se prijave sa svojim projektnim prijedlozima koji se odnose na realizaciju i komercijalizaciju  proizvoda ili usluga, ili izradu prototipa, vezanih za ambijentalne tehnologije u korist starijih osoba.

Najbolji projekat će dobiti vaučer u vrijednosti od 7.500 eura, u vidu konzultantske usluge potrebne za realizaciju projekta.

Inače, vaučer See Innova finansira inovativne projekte mladih istraživača, budućih poduzetnika, mladih profesionalaca koji su usmjereni na realizaciju, izradu prototipa i komercijalizaciju proizvoda ili usluga koji se odnose na tehnologije u korist starijih osoba.

Za inovativni projekat se smatra prijenos znanja naučne prirode, tehnološke, ili inovativne, i predstavlja novo znanje koje dobila mladi istraživač/budući poduzetnik/ mladi profesionalac.

Javni poziv je otvoren do 30. aprila 2014. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik